Jag hade tänkt mig att den här Bloggen ska handla om lite av varje, Privat och "Business" från Sverige och Sydafrika.

10 april 2012

Bosses födelsedag bland annat.

Nu var det länge sedan, som jag skrev något här. Anledningen är, att jag inte tycker att det finns så mycket att skriva om just nu. Vi är ju snart på väg hem till Sverige och Gävle och har stängt vårt B&B för säsongen. Håller på med olika projekt, för att snygga till huset inför nästa säsong. Det blir ju mera att skriva om, när vi har alla gäster här och far på olika turer. Turer tar vi fortfarande emot. Bosse är just nu till Khayelitsha med några svenskar som turistar i Kapstaden och bor i Hout Bay. På lördag ska han med 12 st. svenska läkare på vintur och torsdagen den 19/4 ska vi ta 17 läkare på kåkstadstur och jag har ordnat så dom får träffa Ingrid Le Roux, den svenska läkaren, som öppnade Philani kliniken tillsammans med Desmond Tutu, för 20 år sedan. Det tror jag dom kommer att uppskatta. Varför inte visa en bild, på mig tillsammans med Ingrid och Desmond Tutu. Philani som är Xosa och betyder bli frisk.
Kortet är taget 2004 på the Castle i Kapstaden.

Får inte glömma, att Bosse fyllde år den 6/4 och vi hade goda vänner och ett barnbarn med sambo, En trevlig kväll, som började tidigt och slutade sent.




Alla verkade nöjda och t.o.m. jag, fick vara med på bild. Vilken fin kväll det var.

Nu när vi inte har några gäster, så har vi också tid, att träna lite golf. Bosse tar sina första lektioner.

Fick till ett bra slag här.

Slutar idag, med kort på en katt, som fått för sig att han eller hon, bor här. Ligger på min stol vid datorn, eller i trappan intill datorn och tittar på mig. Vi kan ju tyvärr inte ha något djur, för vi är borta härifrån i så långa perioder. Söt är den i alla fall.


Ett kort också på min sköna madrass, som jag har i poolen när jag är ensam. Där har jag legat i 2 timmar idag. Det var underbart att njuta av solen en stund.
Slut för idag från härliga Fish Hoek. Vi hörs snart igen

2 kommentarer:

Josefine Anderung sa...

OMG jag döör av skratt till bild nr5 haha! Vad fin du är i golfkläder ser så proffsig ut :) KRAAAM

Brittsan sa...

Allt ser väldigt fint, t o m Bosse som golfspelare!